Lige nu 699 kr.
Medlemskab
Vejhjælp +
Batteritjek

Meld dig ind i dag og bliv godt kørende

Familieferie på Bornholm

Tag til Bornholm og besøg alle de berømte steder som Hammershus, rundkirkerne og Rytterknægten.

Bornholm er den klassiske feriedestination -og med rette. Her findes helt unikke natur-oplevelser som f.eks. Ekkodalen, rullestenen i Alminingen og de stejle klippekyster. Derudover frister øen med berømte specialiteter og lokalt producerede lækkerier.

Bo på FDM fordelspladser med 10-15 % rabat

Når det er tid til at slappe af, kan I bo på nogle af regionens bedst beliggende campingpladser. FDM samarbejder med nedenstående campingpladser på Bornholm

  1. Aakirkeby Camping
  2. Møllers Dueodde Camping
  3. Bornholms Familiecamping/Dueodde Strandcamping
  4. Dueodde Familie Camping & Hostel
  5. Lyngholt Familie Camping
  6. Sandkaas Familieecamping

Læs mere om, hvordan du får rabatten og se hele listen af FDM fordelspladser

På Bornholm har du også mulighed for at leje sommerhus, hotel eller ferielejlighed gennem Team Bornholm og få 10% rabat som FDM-medlem.

Flere aktiviteter for familier og børn på Bornholm

Bornholm byder på nogle af de smukkeste sandstrande i øens sydlige ende omkring Dueodde, mens kysterne længere nordpå, er spændende og klippefyldte. Gå for eksempel en tur ad klippestien ved Gudhjem og slut af med is på havnen. Dette er blot nogle af de mange oplevelser på Bornholm:

Find mere inspiration

Har du brug for mere inspiration, kan du læse FDMs kør-selv ferieruter, som giver endnu flere forslag til oplevelser og seværdigheder på ferie. Se fx ruten:

Kør selv-tur på Bornholm.
 

Du kan også tilmelde dig til vores campingnyhedsbrev og få flere tips og ideer til campingferien.

Se flere rabatter når du er på ferie eller på farten.

Har du spørgsmål i forbindelse med planlægning af ferien eller brugen af rabatterne kan du kontakte medlemsservice på telefon 70 13 30 40 eller via kundeservice.
 

Forbruger- og købsinformation
FDM er alene formidler af samarbejdet med campingpladserne og seværdighederne. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser. Rabataftalerne med seværdighederne er individuelt indgået og der kan derfor være forskel i betingelserne eller måden hvorpå rabatten gives. Læs derfor nærmere under hver enkel seværdighed for at sikre dig du får de rigtige informationer. For at benytte din FDM rabat på campingpladserne, skal campingpladsen oplyses om dit medlemskab ved booking. Og herefter udløses rabatten ved fremvisning af FDM medlemskort eller FDM campingpas. Vær opmærksom på at enkelte pladser har forbehold for rabat i højsæson eller ved onlinebooking.