Lige nu 699 kr.
Medlemskab
Vejhjælp +
Batteritjek

Meld dig ind i dag og bliv godt kørende

Familieferie på Fyn og øerne

Hold familieferien på dejlige Fyn og Langeland med FDM rabat. Her kan I opleve H.C. Andersens by, Odense, hvor I også kan besøge Brandts museum for moderne kunst.

Besøg de hyggelige provinsbyer, som Svendborg og Fåborg. Eller oplev de idylliske øer, der omgiver Fyn. Se om du kan spotte de vilde heste på Langeland eller gå en tur på Ærøskøbings romantiske brosten.

Bo på FDM fordelspladser med 10-15 % rabat

Når det er tid til at slappe af, kan I bo på nogle af regionens bedst beliggende campingpladser. FDM samarbejder med nedenstående campingpladser på Fyn og Langeland

  1. Kerteminde Camping
  2. Camp Hverringe - Bøgebjerg Strand
  3. Fåborg Camping
  4. Thurø Camping
  5. Tårup Strand Camping
  6. Færgegårdens Camping
  7. Feriepark Langeland - Emmerbølle Strand

Læs mere om hvordan du får rabatten og se hele listen af FDM fordelspladser

Flere aktiviteter for familier og børn på Fyn og øerne

Fyn har masser at byde på for familier og børn. I Odense kan man gå i H.C. Andersens fodspor, besøge Jernbanemuseet eller Brandt moderne kunstmuseum. Er det naturen, der skal udforskes, kan I besøge Fjor & Bælt, hvor man kan komme tæt på dyrelivet i havet. Tag også en tur ud til nogle af de smukke slotte, som f.eks. Egeskov Slot eller Valdemar Slot på Tåsinge.

Find mere inspiration

Har du brug for mere inspiration, kan du læse FDMs kør-selv ferieruter, som giver endnu flere forslag til oplevelser og seværdigheder på ferie. Se fx ruterne:

Kør selv-tur på Sydfyn, Tåsinge og Langeland.
Kør selv-tur på Nordfyn og Trekantsområdet.

Du kan også tilmelde dig til vores campingnyhedsbrev og få flere tips og ideer til campingferien.

Se flere rabatter når du er på ferie eller på farten.

Har du spørgsmål i forbindelse med planlægning af ferien eller brugen af rabatterne kan du kontakte medlemsservice på telefon 70 13 30 40 eller via kundeservice.
 

Forbruger- og købsinformation
FDM er alene formidler af samarbejdet med campingpladserne og seværdighederne. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser. Rabataftalerne med seværdighederne er individuelt indgået og der kan derfor være forskel i betingelserne eller måden hvorpå rabatten gives. Læs derfor nærmere under hver enkel seværdighed for at sikre dig du får de rigtige informationer. For at benytte din FDM rabat på campingpladserne, skal campingpladsen oplyses om dit medlemskab ved booking. Og herefter udløses rabatten ved fremvisning af FDM medlemskort eller FDM campingpas. Vær opmærksom på at enkelte pladser har forbehold for rabat i højsæson eller ved onlinebooking.