Lige nu 699 kr.
Medlemskab
Vejhjælp +
Batteritjek

Meld dig ind i dag og bliv godt kørende

Familieferie i Syd- og Sønderjylland

Strand på Fanø. Foto: Thomas Skjold

Hold familieferien i Sydjylland og oplev de historiske slagmarker fra 1864 med rabat eller Ribes vikinger i Danmarks ældste by.

Syd- og Sønderjylland byder på masser af oplevelser. Her dominerer Vadehavet i vest med sin helt unikke natur mens Kolding og Sønderborg i øst, frister med historiske og kulturelle oplevelser.

Bo på FDM fordelspladser med 10-15 % rabat

Når det er tid til at slappe af, kan I bo på nogle af regionens bedst beliggende campingpladser. FDM samarbejder med nedenstående campingpladser i Syd- og Sønderjylland.

 1. Egtved Camping
 2. Haderslev Campingplads 
 3. Sønderballe Camping
 4. Aarø Camping
 5. Fjordlyst Aabenraa City Camping
 6. Rudbøl camping 
 7. Frigård camping
 8. Uge Lystfiskeri & camping
 9. Sønderby Strand camping 
 10. Arrild Ferieby camping
 11. Holme Å camping
 12. Esbjerg camping
 13. Feldberg Familie camping
 14. Rødgaard camping
 15. Ribe camping
 16. Kommandørgårdens Camping & Feriepark

Læs mere om hvordan du får rabatten og se hele listen af FDM fordelspladser

Flere aktiviteter for familier og børn i Syd- og Sønderjylland

Besøg Fanø eller Rømø og oplev vadehavets unikke natur.  Prøv for eksempel en østers- eller sælsafari. Tag på shopping i Kolding eller se moderne kunst på Trapholt. Dette er blot nogle af de mange tilbud området byder på:

Find mere inspiration

Har du brug for mere inspiration, kan du læse FDMs kør-selv ferieruter, som giver endnu flere forslag til oplevelser og seværdigheder på ferie. Se fx ruterne:

Kør selv-tur i Sønderjylland.
Kør selv-tur på Nordfyn og Trekantsområdet.

Du kan også tilmelde dig til vores campingnyhedsbrev og få flere tips og ideer til campingferien.

Se flere rabatter når du er på ferie eller på farten.

Har du spørgsmål i forbindelse med planlægning af ferien eller brugen af rabatterne kan du kontakte medlemsservice på telefon 70 13 30 40 eller via kundeservice.
 

Forbruger- og købsinformation
FDM er alene formidler af samarbejdet med campingpladserne og seværdighederne. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser. Rabataftalerne med seværdighederne er individuelt indgået og der kan derfor være forskel i betingelserne eller måden hvorpå rabatten gives. Læs derfor nærmere under hver enkel seværdighed for at sikre dig du får de rigtige informationer. For at benytte din FDM rabat på campingpladserne, skal campingpladsen oplyses om dit medlemskab ved booking. Og herefter udløses rabatten ved fremvisning af FDM medlemskort eller FDM campingpas. Vær opmærksom på at enkelte pladser har forbehold for rabat i højsæson eller ved onlinebooking.