Lige nu 699 kr.
Medlemskab
Vejhjælp +
Batteritjek

Meld dig ind i dag og bliv godt kørende

Mød FDM og Fri på Ferie for alle

Kom og mød FDM camping og magasinet Fri på Ferie for alle. Find os på stand H 6142 og få en snak, måske et godt tilbud - og deltag i konkurrencen om uges campingferie på Fanø inkl. spændende oplevelser. Vi glæder os til at møde dig.

Den 26.-28. februar løber Skandinaviens største campingmesse endnu en gang af stabelen i Messecenter Herning, og denne gang er FDM camping og magasinet Fri med. Vi er på stand H 6142, og udover højt humør har vi både en konkurrence og gode tilbud med.

Derudover kan du opleve alle de mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne, der findes på det danske marked - og der er naturligvis også gode tilbud og sjove oplevelser at hente. Der kommer repræsentanter for en lang række campingpladser og områder i Danmark, så der er rig mulighed for at få svar på spørgsmål og finde inspiration til den næste ferie eller weekendtur - og meget, meget andet. Udeliv, charterrejser, golf og destinationer i både ind- og udland er også en del af messen i de i alt 14 haller.

Knud Sørensen, der er projektleder på Ferie for alles camping-messe lover, at især besøgende, som har en interesse i mindre, lette campingvogne, vil finde et udvalg af spritnye modeller.  

Har du interesse for campingvogne i den helt store klasse - eller bare lyst til at drømme lidt - kan du ifølge Knud Sørensen opleve både Kabe, Hobby og Adria. Kabe og Hobby tager vogne med, der har en totallængde på henholdvis ni og ti meter, mens Adrias nyeste model har en totallængde på 11 meter.

Igen i år vil der desuden være ægte aften-camping-hyggestemning og et dejligt tysk julemarked i den mørklagte hal med 'Ferie for alle - in the dark'.

Og som altid har du mulighed for at overnatte på messens vintercamp. Læs mere om, hvordan det foregår på ferieforalle.dk

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater